Echipamente, aparatură și instalații hidro-pneumatice

Industrial Action Sibiu certifică calitativ [certificat de calitate/declarație de conformitate] produsele și serviciile prestate, asigurându-vă cu promptitudinea de livrare, precum si cu flexibilitatea comercială, promovând și menținând un climat de afaceri serios și stabil.
Avem disponibilitatea, speranța și totodata convingerea că vom identifica împreună posibilități concrete de colaborare.

Proiectare

Elemente, aparatură, instalații, agregate hidraulice sau pneumatice pentru acționarea mașinilor-unelte, a utilajelor sau a liniilor tehnologice

Reparații

Reparații, recondiționări de elemente, aparatură și instalații hidro-pneumatice, pompe cu debit variabil, cilindri hidraulici și utilaje terasiere.

Execuție

Proiecte particularizate sau după documentația pusă la dispoziție, vom executa instalații hidro-pneumatice si cilindri hidraulici.

Întreținere

Servicii de întreținere a instalațiilor hidro-pneumatice, in vederea creșterii performantelor tehnice și a fiabilității funcționale

Soluții hidraulice calitative și eficiente

Împreună cu branduri de top, oferim soluții electro, hidraulice sau pneumatice complete. Prin intervențiile rapide, reușite și de calitate, companii naționale și/sau internaționale din diverse domenii se pot baza pe serviciile noastre.

Hidraulică 90%
Pneumatică 94%

Peste 20 ani de experiență în domeniul industrial

Experiența îndelungată în domeniul hidraulicii, electronicii si a pneumaticii a stat la baza dezvoltării companiei și a clienților noștri, fapt care a generat beneficii rapide pentru client și care a contribuit semnificativ la creșterea gradului de încredere în soluțiile propuse. Printre proiectele de succes implementate pentru clienți putem enumera domenii de activitate precum:

  • Industria siderurgica si metalurgica
  • Industria constructoare de mașini și utilaje
  • Industria energetica, automotive și exploatare forestieră
  • Industria alimentara si textila

Partners